Line-up 19 editie bekend!!!!

 Categorie: Geen categorie

2 reacties

 1. Antwoorden

  Beste,

  Wij zijn bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje en denken dat het leuk is om te starten met een stand-up comedian, die ons is ff lekker op de hak neemt.
  Het is dan de bedoeling dat de grappen gaan over onze werkzaamheden en dat wij denken dat we oooohzoooo goed bezig zijn… Ik denk persoonlijk dat het iemand is met een migratie achtergrond hiervoor het beste met de grappen te voorschijn komt? Wij grossieren in werk, wij zijn een integratie bureau en bemiddelen mensen vanuit het UWV, o.a. 2de spoor enz, WWB, jongeren uit het speciaal onderwijs, reclassering, Statushouders en uitzendkrachten.

  Onderstaand staat op onze website en geeft weer wat wij willen zijn.

  Agros vindt dat de arbeidsmarkt voor iedereen bereikbaar moet zijn. Dit doen we door betrokken te zijn met iedere kandidaat en opdrachtgever. Werken bij Agros houdt in dat wij kandidaten, met of zonder een arbeidsbeperking, begeleiden en bemiddelen op en naar de arbeidsmarkt. Hierbij leggen we de focus op talent en competenties, zo gaat Agros te werk.
  Met een uitgebreid dienstenpakket op zowel re-integratie van de arbeidsmarkt en in de bemiddeling van uitzendkrachten helpen wij aan werk en personeel op een betrokken manier.
  Met verschillende filialen verspreid door Noord-Holland kom je in een team van specialisten met jarenlange ervaring, dat elkaar inspireert, aanvult en gaat voor resultaat.

  Is het mogelijk een vrijblijvende offerte te onvangen en mss naar een optreden te komen kijken? Wij denken aan een optreden van 50 tot 60 min max. Wellicht eerst een contact tot nader kennismaken?
  Lees/hoor het graag

  Met vriendelijke groet,

  Corine Mooijer
  Consulent/Jobcoach

  Agros
  Zijlweg 33
  2013 DB Haarlem

  06 53 50 12 93

  1. Antwoorden

   Hallo Corine.
   Wij verzorgen ook comedy op maat. Twee comedians die dit regelmatig voor ons doen zijn Tom Sligting en Harry Glotzbach maar ook anderen kunnen hiervoor gevraagd worden. Als richtlijn moet je er van uit gaan dat een comedy act van 30 minuten zonder bedrijfsinfo ongeveer 400 euro kost en met bedrijfsinfo afhankelijk van de hoeveelheid en eventueel een ori├źnterend gesprek met de comedian tussen de 700 en 900 euro.
   In afwachting van je reactie,
   Vriendelijk groetend.
   Ludo en Annelise.
   Haarlem Comedy Club.

Laat een reactie achter