Eerste comedian 16e editie Haarlem Comedy Club

De eerste comedian die wij aan jullie voor willen stellen is Fuad Hassen.

Fuad Hassen is allereerst de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. Hij werd geboren in Eritrea en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch.

In 2006 waagde hij zijn eerste stappen op het stand-uppodium en met succes! Twee jaar later won Fuad met grote overmacht de jury- en publiekprijs van de Culture Comedy Award 2008. “Fuad heeft bravoure en is een goede verteller” aldus de jury.

In 2013 behaalde hij de finale van Cameretten en heeft zo’n verpletterende indruk achter gelaten dat de jury veel vertrouwen heeft in zijn toekomst in het theater. Sindsdien was hij o.a. te zien op Paaspop, Lowlands, The Comedy Factory (RTL4), Bende Bij de Beesten (RTL 4), Comedy Explosion (Veronica), De Slimste Mens (NCRV), Hufterproef (EO) en Rare Jongens (VARA/BNN).

2018 staat in het teken van zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Held’. In deze show neemt Fuad u verder mee, middels zijn typische laid-back comedystijl, in een wereld waarin bijzaken grote betekenis krijgen en hoofdzaken er niet meer toe doen. Na het zien van de show weet u niet meer wat u nou wel of niet moet geloven, maar één ding is zeker: het eten van een appel brengt u altijd met een glimlach terug naar de avond dat u de show van Fuad zag!

Koop je kaartje via Ticketkantoor

 Categorie: Haarlem

Vergelijkbare artikelen

Laat een reactie achter