Over ons

In het begin op de achtergrond maar nu de eigenaren van de Haarlem Comedy Club.
Bij deze willen wij ons even aan u voorstellen…

 

Wie zijn de Haarlem comedy club

Wij zijn Ludo en Annelise

Hallo. Ik ben Annelise en ik ben 29 jaar oud.

Ik ben een dochter van Ludo en ben bij de Haarlem Comedy Club betrokken geraakt door mijn opleiding tot accountant. De Haarlem Comedy Club werd groter en kreeg meer optredens, zowel in de Jopenkerk als ook op bedrijfsfeesten. Iemand voor de administratie was wel handig. En dat werd ik dus.

Na de overname van de Haarlem Comedy Club door het bedrijf van Ludo, Lig en Klank, ben ik volwaardig mee gaan doen in de organisatie. Ik verzorg de contacten met de comedians, de boekingen en de gehele administratie. Daarnaast verzorg ik voor een groot deel de promotie, sociaal media en zorg ik er voor dat onze website tijdig gevuld wordt met relevante informatie. Op de avonden van de shows verzorg ik het contact tussen de comedians en het personeel van de locatie waar het optreden is en zorg ik dat de comedians goed verzorgt worden. Extra leuk om te doen vanwege onze nieuwe locatie, Hotel Haarlem, met zijn extra bijzondere mogelijkheden. Ik hoop jullie snel te ontmoeten op een van onze evenementen.

 

 

 

Lig en Klank onderdeel van de Haarlem Comedy ClubHoi. Ik ben Ludo en ben momenteel 56 jaar jong.

Een wat oudere man in een jong lichaam met jeugdige interesses. Vandaar ook mijn bedrijf LIG en KLANK. Opgericht in 2012 maar reeds aan het werk in deze branche vanaf 1996. In het begin klein. Voornamelijk vrijblijvend op voorstellingen van dansscholen en basisscholen. Ik verzorgde hier in belangrijke mate het licht en geluid. En dat werd elk jaar meer en groter. Meerdere verenigingen en stichtingen wisten de weg naar mij te vinden. LIG en KLANK werd groter en groter en verzorgde op een moment ongeveer 25 voorstellingen per jaar. Dit waren dansshows, musicals, benefiet concerten, diverse pop groepen enzovoort, enzovoort. Om er een paar te noemen: Si Tu Veux, Dance en Ballet Company, Dance Mass, Dance Event, FAEM…

Toen in 2011 de Haarlem Comedy Club (HCC) werd opgericht door Y&M Producties werd LIG en KLANK gevraagd om de techniek te verzorgen. De Haarlem Comedy Club begon in de oude Figee hallen in de Haarlemse Waardepolder. In het toenmalige Figee Theater. Hier was geen geschikte techniek aanwezig dus werd door mij licht en geluid verzorgt. En al zeg ik het zelf, met grote tevredenheid van publiek en comedian. Ook de Haarlem Comedy Club werd groter en ging op zoek naar een andere locatie. De Lichtfabriek. Ook hier werd door mij de techniek verzorgt en werd ik volwaardig partner van de organisatie.

Dochter Annelise kwam er bij voor de administratie en er volgden een groot aantal geweldige voorstellingen. Arie Koomen, Wilko Terwijn, Rayen Panday, Harry Glotzbach, noem ze maar op. We begonnen een samenwerking met de Jopenkerk in Haarlem. Het Jopenkerk Comedy Diner. Dit bleek een succes formule want elke voorstelling genieten we van een volgeboekte zaal met top comedians en een overheerlijk drie gangen menu. Y&M Producties ging zich meer richten op bedrijfsevenementen en de Haarlem Comedy Club werd onderdeel van LIG en KLANK. De Haarlem Comedy Club is nu te vinden in Hotel Haarlem. Met zijn geweldige mooie zalen en zijn ongekende mogelijkheden van arrangementen is dit een prachtige locatie en hoop ik daar nog vele malen u te mogen verwelkomen.